FØLG OS

Kreative Indspark

Gode Tips

Bæredygtighed

Film

Mød Ticketbutler

Om Ticketbutler

Subscribe på vores nyhedsbrev

© 2019 by Ticketbutler

Persondatapolitik når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

For at du kan modtage Ticketbutlers nyhedsbrev, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Dit navn

  • Din e-mailadresse

 

Vi behandler kun dine personoplysninger, når du udtrykkeligt har givet samtykke til, at vi må sende nyhedsbrev.

Vi registrerer og opbevarer kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne sende nyhedsbrev i overensstemmelse med det, som du har givet samtykke til.

Personoplysningerne registreres hos Ticketbutler og opbevares indtil samtykket trækkes tilbage. Trækker du dit samtykke tilbage opbevares din mailadresse i yderligere 2 år, som dokumentation for at du har været tilmeldt nyhedsbrevet, hvorefter oplysningerne automatisk slettes.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage, enten ved at skrive en mail til hello@ticketbutler.io eller via et afmeldingslink i nyhedsbrevet.

Den dataansvarlige hos Ticketbutler kan kontaktes på mads@ticketbutler.io.

Vi samarbejder med virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er misvisende, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på hello@ticketbutler.io

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du med fordel rette din henvendelse:


Datatilsynet
Borgergade 28, 5              
1300 København K
www.datatilsynet.dk